AD_SCARS-SCAR-MASSAGE_LARGE_2021
Cuprins

Pasul pe care trebuie să îl știi pentru a reduce o cicatrice

Pielea nu se împotrivește niciodată unui mic ajutor pentru a arăta cât mai bine. Mai ales când vine vorba de vindecare! Este adevărat că se poate repara singură, dar dacă vrei să previi semnele inestetice, îi poți oferi un ajutor prețios. Secretul? Trebuie să o masezi! 

Masarea cicatricilor: de ce?

Pentru că este un bonus doi în unu pentru pielea ta. Prin masaj, îmbunătățești suplețea pielii. Masajul reduce durerile și oferă o senzație de bunăstare. Masarea unei cicatrici determină, de asemenea, ca aceasta să fie mai puțin vizibilă. 

Cum se masează cicatricea?

Ești gata de masaj? Nimic mai simplu, în mai puțin de două minute vei deveni un adevărat expert în masajul cicatricilor:

  1. Aplică produsul de îngrijire specific pe cicatrice și masează zona cu mișcări circulare, apăsând cu degetul arătător și cel mijlociu.
  2. Prinde cicatricea între degete și ridic-o ușor pentru a încerca să desprinzi pielea.
  3. Frământă și rulează cicatricea strângând pielea și rulând-o între degete.
     

Cât de des trebuie masată cicatricea?

Pentru cele mai bune rezultate, este ideal de două ori pe zi, timp de 2-3 minute de fiecare dată. Un mic moment doar pentru tine, bucură-te de el...

Pentru a te asigura că nu uiți să faci acest lucru, setează o alertă pe smartphone! Pielea tavă va mulțumi pentru asta.
 

Ce produs de îngrijire ar trebui să folosești pentru a masa cicatricea?

Un tratament special adaptat pentru masaj! O textură de ulei face ca masajul să fie mai ușor de realizat, cea mai bună fiind o textură gel-ulei care permite o distribuire rapidă, fără a curge ca un ulei clasic. În plus, se lichefiază după un timp, suficient de lung pentru a finaliza masajul. Un produs de îngrijire specific oferă un efect anti-cicatrici, hidratând pielea și prevenind apariția petelor maronii, dar și calmând-o.

De asemenea, produsul folosit menține pielea bine hidratată și umedă, ceea ce este esențial pentru o vindecare reușită! O vindecare reușită înseamnă mai puține semne.
 

Masajul: ar trebui să continui dacă doare?

Dacă te doare, înseamnă că aplici prea multă presiune. Cel mai indicat este un masaj blând și lent: este posibil să simți un oarecare disconfort în timpul masajului. În cazul în care durerea este prea mare, nu ezita să reduci durata masajului și presiunea.

EPITHELIALE A.H.

Gel-ulei de masaj

Acest gel-ulei de masaj poate fi aplicat de două ori pe zi și ajută la reducerea aspectului cicatricilor* și al vergeturilor.

*Cicatrici reepidermizate.

EPITHELIALE A.H.

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Informații suplimentare 

Sfaturi suplimentare pentru pielea fragilă
 

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Ovăzul Rhealba®: unic în lume

Ovăzul Rhealba®, comoara noastră cultivată prin agricultură ecologică, este ingredientul activ vegetal cu proprietăți dermatologice reechilibrante, calmante și reparatoare, prezent în toate produsele noastre. 

OVĂZ RHEALBA®

Sus