AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, laborator dermatologic pe bază de plante

În urmă cu aproape 40 de ani, A-DERMA a inventat dermatologia pe bază de plante, un nou mod de a îngriji pielea fragilă. 

Și dacă plantele sunt cheia îngrijirii pielii fragile, a tuturor tipurilor de piele fragilă? Am fost convinși de acest lucru când am pornit la drum, într-o perioadă în care naturalul nu era un subiect de discuție. Astăzi, suntem siguri de acest lucru, datorită cercetării științifice de ultimă oră care, an de an, oferă o expertiză absolut unică în domeniul plantelor. În centrul tuturor produselor noastre se află un ingredient activ unic, plantulele de ovăz alb, ovăzul Rhealba®. 

Această abordare dermatologică de pionierat bazată pe plante, dedicată atât umanității, cât și naturii, îi permite pielii fragile să își recapete echilibrul, în mod natural.

Povestea noastră

Totul a început în anii 1970, când domnul Pierre Fabre, un farmacist din Castres, pasionat de botanică, a ales ovăzul, o plantă uitată la acea vreme, dar care era folosită de peste trei milenii în scopuri medicinale...
 

DESCOPERĂ POVESTEA NOASTRĂ

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Fundamentul nostru: Dermatologie
Expertiza în pielea fragilă

Ca brand dermatologic dedicat în întregime cauzei pielii fragile, nu facem compromisuri în ceea ce privește eficacitatea sau siguranța. Toate produsele noastre de igienă și îngrijire sunt formulate cu aceeași rigoare. Acestea sunt special concepute pentru a răspunde nevoilor pielii fragile, de la copii la persoanele în vârstă, și au fost supuse la numeroase teste medicale pentru a garanta o eficacitate și o toleranță optime. 
 

CITEȘTE MAI MULTE

Abordarea noastră: plantele
Expertiza privind ovăzul

Cultivat prin agricultură ecologică, într-un lanț scurt de aprovizionare în sud-vestul Franței, ovăzul Rhealba ® își distilează proprietățile dermatologice excepționale în toate produsele noastre. Această comoară vegetală unică, pe care numai noi o cultivăm, a făcut obiectul a 5 brevete înregistrate. 

Citește mai multe

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA în cifre-cheie

45.000

Parteneri a peste 45.000 de medici din întreaga lume*

1/26.000

Ovăzul nostru Rhealba® selectat din peste 26.000 de specii

100%

Lanț de aprovizionare scurt, de la semințe la extractul de ovăz Rhealba®

100%

Fabricat în Franța

*Numărul de dermatologi, pediatri și medici generaliști vizitați de laboratoarele dermatologice A-DERMA din întreaga lume

Întotdeauna am oferit produse inovatoare care își extrag ingredientele active din natură, cu tripla preocupare de siguranță pentru utilizator, de protecție a resurselor naturale și de respect pentru aceste resurse din partea producătorilor noștri. Acesta este mesajul pe care dorim să îl transmitem și pe care îl numim Conscious Care (îngrijire responsabilă)

Núria Pérez-Cullell
Núria Pérez-CullellDirector general al Pierre Fabre Dermo-Cosmetics
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

CONSCIOUS CARE

A-DERMA este în deplină concordanță cu abordarea Conscious Care* a Grupului Pierre Fabre.

Conscious Care*, (îngrijire responsabilă) o abordare împărtășită de Pierre Fabre și mărcile sale, exprimată sub forma unor dovezi și angajamente concrete și tangibile, pentru o industrie dermatocosmetică mai responsabilă. 

*Dermatocosmetice utile și dedicate

Sus