AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, un brand dedicat

Dermatologie dedicată pe bază de plante

De aproape 40 de ani, ne-am dedicat unei abordări unice care combină cele mai bune elemente ale naturii cu cele mai avansate cunoștințe științifice.

Contribuția la bunăstarea pielii fragile este, bineînțeles, prima noastră prioritate.
De asemenea, ne dedicăm conservării naturii, resursa noastră neprețuită, asigurându-ne că ne reducem impactul cât mai mult posibil.
Dar vrem să facem mai mult: creând în fiecare zi dermatocosmetice și mai responsabile, ancorate în abordarea Conscious Care* Pierre FABRE.
La A-DERMA, am ales să ne dedicăm profund, fără compromisuri, omenirii și naturii, conștientizând cu modestie că drumul este lung atunci când abordarea este sinceră.

*Dermatocosmetice utile și dedicate

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

Angajament
față de omenire

Ce ne motivează? Lucrăm pentru bunăstare în fiecare zi. Bunăstarea pielii fragile, oferindu-i produse de îngrijire din ce în ce mai bine adaptate nevoilor sale și garantând o transparență totală.
Dar și la cea a angajaților noștri, a fermierilor noștri parteneri, a furnizorilor noștri și a celor mai defavorizați și mai vulnerabili. Suntem convinși că progresul și inovația nu pot fi realizate fără un respect profund pentru oameni. 

Angajamentele noastre față de oameni

Angajament 
față de natură

Eficacitatea excepțională a produselor noastre provine din natură. Prin urmare, este de datoria noastră să-i dăm înapoi naturii ceea ce ne dă și ea nouă și chiar mai mult. De la decizia de a practica agricultur ecologică combinată cu agroecologia pentru culturile noastre, până la modul în care formulăm produse cu o proiectare din ce în ce mai ecologică, ne angajăm să punem în aplicare o strategie și parteneriate responsabile care reduc în mod activ impactul nostru asupra acestui pământ care ne oferă tot ce este mai bun.

Angajamentul nostru față de natură

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Sus