AD_DERMATOLOGICAL-EXPERTISE_SKIN-CONSULTATION-ARMS-HANDS_LARGE_2021

Dermatologie: expertiză privind pielea fragilă

Privind pielea fragilă dintr-o perspectivă dermatologică, A-Derma a avut o abordare unică timp de aproape 40 de ani.

Ce este pielea fragilă? Este o piele hipersensibilă. 
În 2014, datorită colaborării cu experți internaționali, A-DERMA a oferit o definiție științifică publicată a pielii fragile: o piele dezechilibrată care are o rezistență mai mică la agresiune. Cu alte cuvinte, o piele cu o barieră cutanată vulnerabilă. 
Fiind primul brand dermatologic specializat în pielea fragilă, am făcut un pas înainte și am demonstrat că nu există doar unul, ci mai multe tipuri de piele fragilă. Ce au acestea în comun? O nevoie de eficacitate și de produse cu adevărat sigure care ne îndrumă demersul în fiecare zi, în fiecare etapă de proiectare a produselor noastre. 

Și dacă avem cu toții o piele fragilă?

24%

piele caucaziană nordică (Suedia, nordul Franței)

30%

piele caucaziană sudică (Spania, sudul Franței)

53%

piele asiatică

42%

piele închisă la culoare

Studiu epidemiologic efectuat pe peste 9000 de persoane din 12 țări

Nu există unul, ci mai multe tipuri de piele fragilă. 

Fie că suntem copii sau adulți, bărbați sau femei, cu toții avem pielea fragilă la un moment dat în viață. Pielea bebelușilor este în mod inerent fragilă, la fel ca pielea uscată sau cea îmbătrânită. Dar pielea poate deveni fragilă și ca urmare a unei agresiuni, cum ar fi soarele, sau din cauza unei patologii, cum ar fi acneea sau dermatita atopică. Fragilitatea nu este întotdeauna acolo unde credeți că va fi.

  • Nu, pielea albă nu este cea mai fragilă, ci pielea asiatică, închisă la culoare sau metisă.
     
  • Tinerețea nu este sinonimă cu o piele rezistentă, iar persoanele sub 35 de ani au pielea cea mai fragilă.
     
  • Pielea închisă la culoare nu este scutită de dermatita atopică, de fapt este pielea care suferă cel mai mult din cauza acesteia.
     
  • Pielea fragilă nu este o boală.

 

Am pielea fragilă? 

Pielea fragilă necesită îngrijire
Expertiză dermatologică 

Pielea fragilă și lipsită de apărare necesită o îngrijire delicată, dar eficientă. Pentru a dezvolta o gamă de produse personalizate, capabile să o calmeze, să o protejeze și să o îngrijească, la A-DERMA am efectuat nu mai puțin de 214 studii clinice pe peste 36.000 de pacienți, am înregistrat 22 de publicații științifice internaționale** și suntem parteneri cu o rețea de 45.000 de medici*. Dezvoltarea fiecăruia dintre produsele noastre este inspirată de rigurozitatea noastră farmaceutică puternică, pentru a oferi cea mai potrivită soluție pentru fiecare tip de fragilitate. 

*Numărul de dermatologi, pediatri și medici generaliști vizitați de laboratoarele dermatologice A-DERMA din întreaga lume.
* Sursa: „ACTUALIZARE A STUDIILOR CLINICE DIN 2011 PÂNĂ ÎN DATA DE 28 MAI 2021”.
 

Citește mai multe

AD_NUTRITION_WOMAN-APPLYING-CREAM-LEGS_LARGE_2021 577x577
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Abordarea noastră
Centrarea pe pacient

Centrarea pe pacient este o abordare fundamentală, care se află în centrul preocupărilor noastre ca brand dermatologic dedicat, deoarece este legată în cele din urmă de eficacitatea produselor de îngrijire.

*Caracterul practic al produselor
 

Vreau să aflu mai multe

Sus