AD_ACNE_WORRIED-WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021
Cuprins

Îngrijirea pielii cu tendință acneică

Coșuri, exces de sebum, puncte negre: toate acestea îți pot aduce amintiri neplăcute (sau dimineți dificile...). 
Fiind un semn distinctiv al adolescenței, acneea este greu de combătut. Deși această problemă dispare odată cu trecerea anilor, nu este deloc ieșit din comun ca ea să persiste până la vârsta adultă, în special la femei. Dacă ești afectat/afectată, nu îți face griji, nu trebuie să fie așa: avem soluții!

Îngrijirea pielii cu tendință acneică

AD_HYDRATING_WOMAN-FACE-HANDS_LARGE_2021 500x500

Tratament pentru acnee: cum calmezi pielea iritată?

Unele tratamente pentru acnee, în special cele cu prescripție, sunt dure pentru piele. Acesta este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a scăpa de ea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți alini pielea fragilizată. Îți prezentăm câteva sfaturi pentru calmarea pielii iritate de tratamente.

 

Tratament pentru acnee și piele iritată
AD_LIFE-MOMENTS_TEENAGERS-FRIENDS_LARGE_2021 500x500

Pielea cu tendință acneică: rutina pe care trebuie să o adopți

Pentru a combate imperfecțiunile cauzate de acnee, trebuie să pui în aplicare o strategie corectă de îngrijire a pielii (și să o respecți!). De la igiena impecabilă a pielii la alegerea produselor specifice și la cele câteva care trebuie evitate: descoperă protocolul anti-acnee al experților noștri pentru o piele mai sănătoasă (și mai frumoasă). 

Rutina anti-acnee
AD_ACNE_WOMAN-LOOKING-IN-MIRROR_LARGE_2021 500x500

Acneea la adulți: cum să-i faci față mai bine?

Această patologie, adesea considerată a fi specifică adolescenței, afectează și femeile adulte pentru care revenirea sau apariția acestor imperfecțiuni este dificil de suportat. Să știi că nu ești singur/singură și că există modalități de a te simți mai bine în ciuda acneei. 

Acneea la adulți
Sus