6 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre rezistența ta la soare

AD_SOLAR_SHADOWS_WOMAN-SHOULDERS-HAT_LARGE_2021
Cuprins

6 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre rezistența ta la soare

Când vine vorba de protecția pielii, de soare și de vară, rezistența ta la soare (capital soleil sau capital solar) este întotdeauna un pic neîndurătoare. 
Cu toate acestea, pentru a avea grijă de pielea noastră și de pielea celor dragi, este foarte important să înțelegem rezistența la soare și cum funcționează aceasta. 
Acesta este cel mai bun mod de a te bucura de soare astăzi fără a-ți deteriora pielea mâine!

Ce este un capital solar?

Pentru fiecare tip de piele, există o cantitate maximă de radiații la care poate fi expusă în timpul vieții fără a crește riscul de a dezvolta o afecțiune. Este ca un rezervor care ne este dat la naștere, al cărui nivel scade cu fiecare expunere. În prezent, se raportează că ne depășim jumătate din capitalul de rezistență la soare înainte de a împlini 18 ani. De aceea, este important să îți protejezi pielea ori de câte ori te expui la soare.

Despre ce daune vorbim?

Acestea pot fi pur și simplu cosmetice, cum ar fi ridurile sau petele, sau legate de sănătate, cu probleme mai grave, cum ar fi cancerul.

Care este capitalul meu de rezistență la soare?

Este imposibil de ghicit și depinde de fiecare persoană în parte. Toate tipurile de piele au nevoie de protecție. Dar se știe, de exemplu, că tipurile de piele deschisă au un capital de rezistență la soare mai mic la naștere. Prin urmare, aceste persoane trebuie să fie și mai vigilente!

Cât de repede scade capitalul de rezistență la soare?

Este imposibil de spus, deoarece depinde de pielea fiecărei persoane, fiecare dintre noi având o capacitate de apărare diferită. Nu risca, protejează-te
Se știe, de asemenea, că acest capital de rezistență la soare scade mult mai rapid în timpul copilăriei, de unde necesitatea de a proteja și mai mult sugarii și copiii. Prin urmare, nu îi expune direct la soare, iar în caz de expunere accidentală, protejează-i cu cremă de protecție solară și accesorii: pălărie, ochelari, haine etc.

Un capital solar neexploatat înseamnă oare risc zero?

Nu. Riscurile cresc brusc odată ce capitalul de rezistență la soare a fost complet consumat. Cu toate acestea, un capital intact nu protejează pe deplin împotriva riscurilor.

Poți să îți mărești capitalul de rezistență la soare?

Acesta nu poate fi mărit sau prelungit, dar poate fi protejat pentru a dura o viață întreagă! Pentru a face acest lucru, asigură-te că te expui la soare în condiții de siguranță (ore potrivite, umbră etc.) și că te protejezi (îmbrăcăminte, șapcă, protecție solară, cremă după plajă).
 Piele bronzată - de ce nu? Cu ce folos însă dacă este ridată sau chiar deteriorată?

Produsele potrivite pentru îngrijirea pielii

Spray SPF 50+ pentru piele fragilă

PROTECT Spray SPF 50+ pentru piele fragilă

Protejează

Fluid SPF 50+ piele fragilă mixtă-grasă

PROTECT Fluid SPF 50+ piele fragilă mixtă-grasă

Protejează

Loțiune reparatoare după plajă

PROTECT AH Loțiune reparatoare după plajă

Calmează - Hidratează

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Informații suplimentare

Alte sfaturi pentru pielea sensibilă la soare
 

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Ovăzul Rhealba® : unic în lume.

Ovăzul Rhealba®, comoara noastră cultivată prin agricultură ecologică, este ingredientul activ vegetal cu proprietăți dermatologice reechilibrante, calmante și reparatoare, prezent în toate produsele noastre. 

OVĂZUL RHEALBA®

Sus