PROTECT Spray SPF 50+ pentru piele fragilă

Permanent

Protejează

Acest spray de protecție solară protejează pielea fragilă de efectele nocive ale soarelui, întărește bariera pielii** și ajută la protejarea ADN-ului celular.

Discret parfumat, nelipicios, rezistent la apă

Filtre non-ecotoxice. Ovăz Rhealba®, derivat din agricultura ecologică.

Sticla cu pulverizator

Poate fi utilizat pentru Adulti

Phototype Toate fototipurile de la I la VI

Secțiune corp Corp - față

Tip de piele Piele delicată

Nevoie Protectie solara

Fabricat în Franţa

Impact asupra mediului înconjurător

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Ambalare

Ambalaj care nu conține materiale reciclate
Ambalaj nereciclabil

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Producție

Fabricat într-o fabrică certificată privind protecția mediului***
plantă provenită din agricultura ecologică
***în conformitate cu standardul ISO 14001 sau ECOVADIS

Impact social

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Produs fabricat într-o fabrică care respectă standardele sociale franceze
Materie primă certificată provenită din comerțul echitabil
Prin achiziționarea acestui produs, contribui la susținerea angajamentelor noastre sociale și de mediu:

A-Derma
* Sprijină Asociația pentru Comerțul Echitabil BIO din sud-vestul ... Franței. Această asociație promovează agricultura ecologică locală și se ocupă de colectarea și plata subvențiilor pentru dezvoltare acrodate agricultorilor care optează pentru folosirea practicilor ecologice.
* Sprijină Fundația Eczema, o fundație corporativă concentrată în totalitate pe combaterea eczemelor și pe sprijinirea pacienților și îngrijitorilor.
* Sprijină proiectul agroforestier „Climatul local”, care plantează garduri vii în mediul rural pentru a capta carbonul în scopul neutralizării emisiilor de gaze cu efect de seră, protejării habitatelor naturale, combaterii eroziunii solului, contribuirii la protejarea calității apei, oferirii unui paravan împotriva vântului și protejării culturilor din jur.
* Partener al Ligii pentru Protecția Păsărilor (LPO - League for the Protection of Birds) și al Observatorului Biodiversității pentru a contribui la conservarea și dezvoltarea naturii și a biodiversității în zona Terre d’Avoine (regiunea Tarn, Franța), unde sunt cultivate semințele de ovăz Rhealba®.

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Ovăzul Rhealba ®

:

unic în lume

Ovăzul Rhealba® comoara noastră cultivată prin agricultură ecologică, este ingredientul activ vegetal cu proprietăți dermatologice reechilibrante, calmante și reparatoare, prezent în toate produsele noastre.

OVĂZUL RHEALBA®

Ingrediente

Ingrediente

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL CARBONATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. DIISOPROPYL ADIPATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. CETEARYL ISONONANOATE. LAURYL GLUCOSIDE. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Consumatorul este sfătuit să verifice în mod sistematic compoziția produsului înainte de a-l cumpăra.

Ulei de ovăz Rhealba®

Ulei-de-ovăz-Rhealba®

Protejează și fortifiază pielea fragilă expusă la soare.

Filtre eco-responsabile

Filtre eco-responsabile

Filtre eco-responsabile de la A-DERMA, aprobate de laboratoare independente. Folosim filtre eco-responsabile: în cadrul demersului nostru de eco-responsabilitate, ne-am evaluat filtrele în laboratoare independente, care au arătat că filtrele din gama A-DERMA PROTECT nu au niciun impact asupra organismelor reprezentative din mediul marin, în special asupra coralilor.
 

CITEȘTE MAI MULT

Acest produs este proiectat conform conceptului eco-design

 • Filtre eco-responsabile 
 • OVĂZ RHEALBA® provenit din agricultura ecologică
 • INFORMAȚII VEGANE: produsul nu conține ingrediente de origine animală.
 • Flacon din plastic reciclabil
PROIECTARE ECOLOGICĂ - imagine PĂTRAT PNG

S-ar putea să îți placă și

Loțiune reparatoare după plajă

PROTECT AH Loțiune reparatoare după plajă

Calmează - Hidratează

Aplicare

Frecvență de utilizare

De cateva ori pe zi

Aplicați înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent pentru a menține protecția, în special după înot sau după uscare și transpirație.Înainte de expunerea la soare, se aplică generos (de exemplu, o medie de 7 pulverizări pe antebrațul unui adult). Orice valoare mai mică decât aceasta va reduce nivelul de protecție. Nu stați prea mult la soare, chiar dacă folosiți protecție solară. Prea multă expunere la soare este periculoasă.Nu uitați:- Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare.- Evitați expunerea între orele 11.00 și 16.00.- Folosiți îmbrăcăminte de protecție (pălării, ochelari, tricou).- Nu inhalați.- Nu pulverizați spre ochi.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

 Nu uita

 • să eviți expunerea la soare între orele 11.00 și 16.00.
   
 • Nu expune bebelușii și copiii mici la soare.
   
 • Folosește îmbrăcăminte de protecție: pălării, șepci, tricouri cu mâneci lungi, ochelari de soare.

Întrebări frecvente

SPF înseamnă factor de protecție solară (Sun Protection Factor). Indică gradul de protecție oferit de un produs de protecție solară. Prin urmare, este proporțional cu procentul de radiații UV absorbite de produs. Cu cât este mai mare, cu atât protejează mai bine împotriva radiațiilor UV (radiații ultraviolete provenite de la soare care pot avea efecte dăunătoare asupra pielii).

Absolut! Acesta provoacă efecte oxidative întârziate, iar agresiunile celulare persistă chiar și după expunerea la soare. Cel mai bun mod de a contracara acest efect întârziat este hidratarea. Formula loțiunii noastre reparatoare PROTECT AH este deosebit de potrivită pentru hidratarea intensă a pielii după expunerea la soare și are un efect antioxidant.

Nu, produsele noastre nu sunt testate pe animale. Testarea pe animale este interzisă în Uniunea Europeană din 2004 pentru produsele cosmetice și din 2013 pentru ingredientele folosite la fabricarea acestor produse. În calitate de pionieri în acest demers, folosim modele inovatoare de piele reconstruită încă din 1995 pentru a asigura siguranța și eficacitatea produselor noastre înainte de a efectua teste in vivo pe voluntari. Aceste teste sunt apoi efectuate sub supraveghere dermatologică.

Sus