Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Gel spumant purifiantBack

Gel spumant purifiant

PHYS-AC

Flacon 200 ml & 400 ml

ACL 200 ml: 3401561807300 / ACL 400 ml: 3401561766164
EAN 200 ml: 3282770037036 / EAN 400 ml: 3282770037029

Gelul spumant purifiant Phys-AC curăță cu delicatețe și purifică tenul cu tendință acneică, fără a-l deshidrata. Textură ultrafluidă, de tipul unei spume lejere, care se clătește rapid. A se utiliza pentru a obține o piele curată, proaspătă, matifiată, care nu prezintă uscăciune. Acest produs nu conține săpun deoarece pielea cu tendință acneică este deja dezechilibrată. Rezultatele clinice au demonstrat: Piele purificată 98%*; Curățare delicată 100%*.

Fără săpun

Produs conceput pentru:

Ten

Adulescnți, adulți

Piele cu tendință acneică

* % satisfacție imediat după aplicare.

Evaluarea clinică sub control dermatologic a 42 de subiecți cu piele cu tendință acneică de la slabă la moderată, netratată.

Acest produs este potrivit pentru mine dacă:

"Am un ten cu tendință acneică și caut un produs de igienă, care prin clătire să curețe tenul delicat, să-l purifice și să-l lase proaspăt și matifiat."
Compoziție

Compoziție

Substanțe active de origine 100% vegetală:
Acidul glutamic → reduce secreția glandelor sebacee
Extract de plantule de ovăz Rhealba® → calmează, împiedică aderența bacteriei P.acnes 
Acid gliciretinic → cu efect calmant
Agenți hidratanți compensatori
Substanțe tensioactive ultradelicate, utilizate în produsele destinate bebelușilor
Fără săpun - pH fiziologic - Nu irită ochii - Non-comedogenic - Elaborat cu scopul de a reduce riscul reacțiilor alergice.

Ingrediente

Mesajul Farmacistului

"Deseori se subestimează importanța igienei, deși aceasta este primul pas ce trebuie făcut pentru a pregăti tenul pentru produsele de îngrijre. Fără o igienă adecvată, produsele de îngrijire aplicate pe piele nu pot avea eficacitatea maximă. Gelul spumant purifiant Phys-AC este ideal pentru a însoți produsele de îngrijire a tenului cu tendință acneică deoarece utilizează agenți compensatori cu un efect reconfortant și substanțe tensioactive delicate, aceleași care se utilizează în produsele destinate bebelușilor. De asemenea, produsul conține ingrediente active care reduc secreția de sebum și iritația și care împiedică aderența bacteriei P. acnes.”

Opiniile clienților (0)

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map