Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Cremă HydraBack

Cremă Hydra

PHYS-AC

Tub 40 ml

ACL 40 ml: 3401551234574
EAN 40 ml: 3282770025200

Crema Phys-AC Hydra hidratează, calmează și compensează efectele tratamentelor care deshidratează pielea. Este o cremă formulată special pentru pielea sensibilizată de tratamente iritante care provoacă uscarea acesteia. Hidratarea este imediată și durează în timp datorită unei eliberări progresive a substanțelor active. Limitează descuamarea excesivă și senzația de astringență*. Este o cremă cu un conținut ridicat de agenți hidratanți, compensatori, care restabilesc echilibrul și confortul pielii. Crema permite aplicarea ulterioară a machiajului.

Rezultate clinice: Senzație imediată de calmare a pielii 90%*; Reducerea semnificativă a descuamării după 4 zile*.

Produs conceput pentru:

Ten

Adolescenți, adulți

Piele cu tendință acneică

*Studiu clinic pe pacienți cu acnee privind efectul utilizării cremei Phys-AC Hydra asociată cu un tratament local, 43 de subiecți cu vârste cuprinse între 12 și 35 de ani (vârsta medie 21 de ani), 34 de persoane de sex feminin și 9 de sex masculin, dintre care 14 adolescenți (vârsta medie 15 ani) și 39 de adulți (vârsta medie: 24 de ani).

Acest produs este potrivit pentru mine dacă:

"Aplic tratamente iritante și deshidratante pentru piele și caut un produs de îngrijire, pe care să-l folosesc simultan, care să calmeze, să hidrateze rapid și durabil pentru a preveni descuamarea excesivă și senzația de astringență. Caut o textură protectoare, ultraconfortabilă și invizibilă. Un produs cu o consistență cremoasă, ușoară, care să ofere protecție fără a lăsa o peliculă grasă sau lipicioasă."
Compoziție

Compoziție

Acid glutamic → reduce secreția glandelor sebacee

Extract de plantule de ovăz Rhealba® → împiedică aderența bacteriei P.acnes în foliculul pilosebaceu și calmează

Acid gliciretinic → cu efect calmant

Substanțe care redau echilibrul:  agenți hidratanți compensatori, în concentrație mare, care limitează descuamarea excesivă și senzația de astrigență

Non-comedogenic

Ingrediente

Mesajul Farmacistului

"Recomand utilizarea regulată a cremei Phys-AC Hydra pentru a calma, a hidrata și a compensa efectele tratamentelor locale iritante, care deshidratează pielea. Având un conținut mare de agenți hidratanți compensatori, această cremă limitează descuamarea excesivă și senzația de astringență.”
Your A-Derma skin care ritual

Ritualul tău de îngrijire a tenului cu Phys-AC 2

Cele mai bune practici pentru pielea predispusă la acnee
01

Îmi curăț pielea

Purifying Foaming Gel

Bottle 200 ml & 400 ml

ACL 2
0
02

Mă demachiez

Purifying Micellar Water

Bottle: 200 ml & 400 ml

EAN
0
03

Iau tratament medicamentos

Compensating Cream

Tube: 40 ml

EAN 40 ml : 32827700
0

Opiniile clienților (0)

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map