Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Gama noastră de produseBack

Gama noastră de produse

Află mai multe detalii despre gama noastră

EPITHELIALE A.H

O gamă de produse de îngrijire potrivită pentru pielea deteriorată. Aceasta include o cremă ce favorizează repararea epidermei, având efect de calmare și împotriva semnelor cutanate și un gel-ulei special conceput pentru masarea cicatricilor și a ...

PHYS-AC

Phys-AC reprezintă un ritual de igienă și îngrijire creat în mod special pentru pielea cu tendință acneică. Formulele delicate și eficace nu agresează pielea fragilă și contribuie la redarea aspectului sănătos.

CUTALGAN

CUTALGAN calmează senzațiile neplăcute, dureroase de la nivelul pielii cu un efect de până la 6 ore. Produs indicat pentru întreaga familie.

A-DERMA PROTECT

Iar pentru pielea fragilă cremele de soare nu sunt suficiente.
A-DERMA Protect este prima gamă de produse pentru protecția solară capabile să protejeze, să întărească și să fortifice pielea fragilă, ajutând-o să facă față efectelor soarelui.

EXOMEGA CONTROL

DERMALIBOUR +

Dermalibour+, reacția rapidă la „Pielea e roșie, provoacă mâncărimi, ustură”. Exclusiv concepută pentru pielea fragilă, iritată, Dermalibour+ purifică grație formulei sale cupru-zinc, alină cu ovăzul® Rhealba® și stimulează refacerea pielii.

CYTELIUM

Unul dintre produsele excepționale clasice A-DERMA pentru îngrijirea pielii uscate fragile și iritate predispuse la macerare (zone umede, pliuri ale pielii, regiune gluteală, etc.).

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Produsele esențiale A-DERMA pentru protecția zilnică a pielii fragilizate: bază de curățare delicată cu formule care întăresc filmul hidro-lipidic și asigură protecția pe întreaga durată a zilei.

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map