Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Gama noastră de produseBack

Gama noastră de produse

Află mai multe detalii despre gama noastră

CUTALGAN

CUTALGAN calmează senzațiile neplăcute, dureroase de la nivelul pielii cu un efect de până la 6 ore. Produs indicat pentru întreaga familie.

DERMALIBOUR +

Dermalibour+, reacția rapidă la „Pielea e roșie, provoacă mâncărimi, ustură”. Exclusiv concepută pentru pielea fragilă, iritată, Dermalibour+ purifică grație formulei sale cupru-zinc, alină cu ovăzul® Rhealba® și stimulează refacerea pielii.

EPTIHELIALE A.H DUO

Epitheliale AH DUO alină și ajută la repararea epidermică a pielii fragile și iritate. Formula sa densă Cicahyalumide® ajută la reducerea urmelor rămase pe piele, explicabile prin afectarea epidermei sau operații dermatologice superficiale.

A-DERMA PROTECT

Iar pentru pielea fragilă cremele de soare nu sunt suficiente.
A-DERMA Protect este prima gamă de produse pentru protecția solară capabile să protejeze, să întărească și să fortifice pielea fragilă, ajutând-o să facă față efectelor soarelui.

PRODUSE ESENȚIALE

Produsele esențiale A-DERMA pentru protecția zilnică a pielii fragilizate: bază de curățare delicată cu formule care întăresc filmul hidro-lipidic și asigură protecția pe întreaga durată a zilei.

EXOMEGA CONTROL

CYTELIUM

Unul dintre produsele excepționale clasice A-DERMA pentru îngrijirea pielii uscate fragile și iritate predispuse la macerare (zone umede, pliuri ale pielii, regiune gluteală, etc.).

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map