Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Gama noastră de produseBack

Gama noastră de produse

Află mai multe detalii despre gama noastră

ÎNGRIJIRE ZILNICĂ

Produsele esențiale A-DERMA pentru protecția zilnică a pielii fragilizate: bază de curățare delicată cu formule care întăresc filmul hidro-lipidic și asigură protecția pe întreaga durată a zilei.

CYTELIUM

Unul dintre produsele excepționale clasice A-DERMA pentru îngrijirea pielii uscate fragile și iritate predispuse la macerare (zone umede, pliuri ale pielii, regiune gluteală, etc.).

DERMALIBOUR +

Dermalibour+, reacția rapidă la „Pielea e roșie, provoacă mâncărimi, ustură”. Exclusiv concepută pentru pielea fragilă, iritată, Dermalibour+ purifică grație formulei sale cupru-zinc, alină cu ovăzul® Rhealba® și stimulează refacerea pielii.

EXOMEGA CONTROL

EPITHELIALE A.H

O gamă de produse de îngrijire potrivită pentru pielea deteriorată. Aceasta include o cremă ce favorizează repararea epidermei, având efect de calmare și împotriva semnelor cutanate și un gel-ulei special conceput pentru masarea cicatricilor și a ...

PHYS-AC

Phys-AC reprezintă un ritual de igienă și îngrijire creat în mod special pentru pielea cu tendință acneică. Formulele delicate și eficace nu agresează pielea fragilă și contribuie la redarea aspectului sănătos.

A-DERMA PROTECT

Iar pentru pielea fragilă cremele de soare nu sunt suficiente.
A-DERMA Protect este prima gamă de produse pentru protecția solară capabile să protejeze, să întărească și să fortifice pielea fragilă, ajutând-o să facă față efectelor soarelui.

CUTALGAN

CUTALGAN calmează senzațiile neplăcute, dureroase de la nivelul pielii cu un efect de până la 6 ore. Produs indicat pentru întreaga familie.

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map