Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
Ce să faci după o operație minoră?Back
 
 

Ce să faci după o operație minoră?

Descoperă cum să abordezi efectele operației asupra straturilor superficiale ale pielii și care sunt acțiunile adecvate de efectuat pentru a ajuta procesul de reparare și a reduce urmele lăsate pe pielea fragilă.

Tratamentele cosmetice și operațiile la suprafața pielii creează leziuni care necesită de asemenea un minimum de îngrijire.

Ce să faci înainte și după o operație chirurgicală?

Înainte: evită expunerea la razele ultraviolete în săptămânile dinaintea operației: pielea trebuie protejată cu SPF 50+ pentru a te feri de riscul de pigmentare post-inflamatorie.

După: accelerează regenerarea pielii în cazul instalării roșeții, a iritațiilor și a leziunilor specifice, folosind zilnic o cremă hidratantă cu acid hialuronic; acesta ajută la repararea pielii fragile. Dacă există riscul de infecție, folosește o cremă reparatorie antibacteriană. În orice caz, ieși afară doar după ce ai aplicat o cremă SPF 50+ și ascunde semnele post-operatorii cu puțin machiaj corector hipoalergenic.

BONUS

Află totul despre tehnica benefică de masaj pentru reducerea semnelor de pe piele:
1. Aplică o cremă reparatorie pentru pielea fragilă până când aceasta pătrunde complet în piele.
2. Prinde zona tratată cu degetele și trage ușor de ea.
3. Palpează și rulează pielea din jurul zonei. Tehnica: folosind ambele mâini, ciupește delicat zona cu degetele și rulează pielea.
4. Repetă această acțiune timp de două - trei minute, de două ori pe zi.

 

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map