Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map
AC FLUID MATIFIANT SPF 50+Back

AC FLUID MATIFIANT SPF 50+

A-DERMA PROTECT

EAN 40 ml: 3282770072754

Fluidul Protect AC SPF 50+ cu factor de protecție solară foarte mare a fost conceput și testat special pentru pielea predispusă la acnee. Pe lângă protecția față de efectele dăunătoare ale radiațiilor ultraviolete, întărește barierele debalansate ale pielii și ranforsează mecanismele de protecție ale celulelor tale față de UVA**. Conține acid glutamic pentru reducerea excesului de sebum și are o textură „dry-feel”, bogată în pudre cu efect matifiant pentru un aspect neuleios și fără luciu. Pentru că pielea lucioasă, predispusă la acnee, necesită o soluție țintită, iar filtrele solare nu sunt suficiente.

COMPLEXUL INOVATOR DE PROTECȚIE SOLARĂ PATENTAT* -- rod a 7 ani de cercetare, Barriestolide®, derivat din ulei de vlăstari de ovăz Rhealba®, este folosit pentru ranforsarea barierei pielii fragilizate**.
Combinat cu un sistem patentat de filtrare* cu numai 4 filtre, protejează pielea fragilă de efectele razelor ultraviolete. Rezistent la apă.

Parfum delicat de ceai verde, iasomie și piersică

Față

Adulți

Piele predispusă la acnee


* Patent în aprobare
** Testat in vitro.

Acest produs este potrivit pentru mine dacă:

„Sunt în căutarea unui produs specific cu factor de protecție solară SPF 50+ care să îmi protejeze tenul gras, predispus la acnee, de efectele nedorite ale razelor UV, ranforsând totodată bariera pielii și mecanismele de protecție ale celulelor mele**. Caut o textură „Dry-feel” și fluidă.”
Compoziție

Compoziție

1: Sistem de fotoprotecție patentat*: Protejează pielea de efectul razelor ultraviolete. Fotosensibil și rezistent la apă
2: COMPLEX INOVATOR DE PROTECȚIE SOLARă PATENTAT* -- Barriestolide®, derivat din uleiul de vlăstari de ovăz Rhealba®: Ranforsează barierele pielii fragilizate de soare
3: Ulei de lăstari de ovăz Rhealba®: Ranforsează mecanismele de protecție ale celulelor față de UVA**

Acid glutamic --; reduce excesul de sebum

Textura „Dry-feel” bogată în pudre cu efect matifiant pentru un aspect neuleios și un aspect fără luciu.

Ingrediente

Mesajul Farmacistului

„Acest produs inovator de la A-DERMA îți protejează pielea fragilă predispusă la acnee de efectele nedorite ale soarelui.”
Your A-Derma skin care ritual

Rutina ta de îngrijire a pielii

01

Îmi protejez pielea de soare

Protect AC - SPF 50+

EAN 40 ml: 3282770072754&l
5
02

Îmi hidratez pielea

After-Sun Lotion

EAN 250 ml : 3282770072778
0

Opiniile clienților (0)

Unde ne găsești
sau
Localizează-mă
List
Map